Avocat drept fiscal

Cunoașterea legislației fiscale este una dintre condițiile primordiale pentru buna funcționare a oricărei companii active. Astfel, cabinetul de avocatură Hammond și Partenerii pune la dispoziție servicii juridice profesionale de consultanță în domeniul fiscal și financiar, oferind soluții bazate pe experiența echipei de avocați specializați precum:

Asistență și consultanță privind impozitele directe (impozite pe profit, impozite pe venit etc.)

Asistență și consultanță privind impozite și taxe salariale;

Asistență și consultanță privind impozite indirecte (TVA și accize);

Asistență și consultanță privind impozitul pe venit și contribuțiile referitoare la asigurările sociale;

Asistență și consultanță privind impozite și taxe locale;

Asistență și consultanță privind taxe și contribuții la fondul de mediu;

Asistența și reprezentarea clienților privind actele, faptele, raporturile juridice etc. în fata organelor de control fiscal;

Asistență, redactare și susținere în ceea ce privește contestația de executare silită;

Consultanță pentru obținerea de credite, finanțări, studii de fezabilitate;

Informare cu privire la toate modificările legislative din domeniul fiscal și financiar.

Cunoașterea legislației fiscale în prezent este o condiție necesară impusă oricărei companii active pentru a putea funcționa. Tocmai de aceea, Hammond și Partenerii vine în sprijinul acestora oferindu-le asistență in acest domeniu.

Căutați un avocat cu experiență în drept fiscal?

CONTACT

Experiență relevantă – Avocat drept fiscal Hammond și Partenerii

Principalul nostru obiectiv pe care se focusează fiecare avocat specializat în drept fiscal, și nu numai, este de a oferi valorifica la maximum potențialul societăților deținute de clienți. Gradul de complexitate a domeniului fiscal este un factor decizional pentru piața comercială, mai ales datorită creșterii obligațiilor către autoritățile fiscale. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, am reușit să găsim soluții și să creăm strategii atent gândite pentru clienții noștri.
Printre activitățile oferite în acest domeniu, putem menționa:

Asistență și consultanță cu privire la situația personală a directorului unei companii de farmaceutice în legătură cu impozitele datorate statului;

Asistență și consultanță oferită în ceea ce privește tranzacțiile efectuate între diverși comercianți din spațiul UE și cei din afara acestuia;

Asistență și consultanță în ceea ce privește vânzarea bunurilor unei companii românești din prisma taxelor datorate;

Consultanță oferită diverselor companii în ceea ce privește TVA-ul.

Onorariu avocat drept fiscal

Pentru că punem preț pe buna informare a potențialilor și actualilor clienți, ne simțim îndatorați să transmitem câteva detalii referitoare la onorariul perceput de avocații de la Hammond și Partenerii.

În primul rând, onorariile estimative percepute pentru serviciile oferite sunt flexibile și vor fi stabilite în funcție de dificultatea și durata cazului preluat de avocații specializați în drept fiscal Hammond și Partenerii. De asemenea, trebuie menționat faptul că desfășurarea unor activități suplimentare sau timpul alocat în plus față de ceea ce s-a stabilit inițial pot aduce schimbări în ceea ce privește prețul serviciilor informative.

În al doilea rând, de-a lungul timpului, clienții noștri au susținut, indiferent că au avut nevoie de asistență privind impozitele pe profit sau de consiliere juridică, că onorariu perceput este unul decent pentru un avocat în București.

Așadar, indiferent de rezultatul final obținut se va stabili un onorariu orar și un onorariu fix (forfetar) pentru litigiul în care avocatul își va reprezenta clientul. Cu toate acestea, onorariul de succes va fi datorat în cazul atingerii rezultatului urmărit de client.

Căutați un avocat cu experiență în materia dreptului fiscal?