Avocat fuziuni și achiziții

Experienta avocaților de M&A Romania de la Hammond și Partenerii acoperă un spectru larg de tranzacții corporatiste pentru un portofoliu larg de clienți, companii internaționale sau societăți locale, în proiecte complexe de fuziuni si achiziții. Oferim asistență juridică în timpul procedurilor de licitație și / sau negocieri directe, asigurând servicii juridice, inclusiv diligență legală, pentru a evalua problemele cheie extrem de semnificative pentru obiectivul dvs. final (probleme corporative, imobiliare, contacte comerciale, acorduri financiare, autorizare și licențiere
De altfel, cabinetul de avocatură Hammond și Partenerii oferă servicii de calitate care se focusează pe realizarea de contracte și tranzacții comerciale, litigii în fața instanțelor de judecată, închirieri comerciale etc. Mai mult decât atât, este de la sine înțeles că munca unui avocat în M&A România se desfășoară în conformitate cu interesele clienților și cu satisfacerea nevoilor acestora.

Piața de M&A Romania se va extinde cu siguranță, întrucât mai multe companii observă importanța colaborării cu o forță de muncă tânără în România pe care o pot dezvolta în scopul activității lor. Fie că ne referim la complexitatea unor fuziuni sau achiziții, fie că vorbim despre consultanță acordată diverșilor jucători internaționali interesați să investească în România, clienții firmei noastre de avocatură pot avea încredere că vor beneficia de cele mai bune sfaturi juridice pentru a putea lua cele mai bune și potrivite decizii. Prin urmare, avocații de la Hammond și Partenerii specializați în M&A îmbină cu succes abilitățile juridice cu o înţelegere unică a cadrului legislativ aplicabil.

Dintre serviciile oferite în materia dreptului afacerilor amintim:

Asistență legală și consultanță în domeniul dreptului afacerilor, specializată pe fiecare domeniu în parte;

Mediere și conciliere în evaluarea riscului decizional în administrarea afacerilor;

Asistență legală și consultanță în ceea ce privește modificările ce intervin în desfășurarea activității societății;

Asistență legală și juridică privind constituirea întreprinderilor individuale/ familiale;

Asistență juridică și reprezentare în litigii cu privire la excluderea unui asociat din societate;

Asistență juridică și reprezentare în litigii între asociați, acționari și parteneri de afaceri;

Asistență juridică și reprezentare pentru societățile comerciale aflate în stare de insolvență/ faliment.

 

Căutați un avocat specializat în M&A Romania?

CONTACT

Onorariu – Avocat drept fuziuni și achiziții

Obiectivul tuturor avocaților noștri specializați în fuziuni și achiziții este de a proteja interesele persoanelor fizice și juridice, asigurând dezvoltarea soluțiilor care sunt aplicabile atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

În primul rând, onorariile estimate pentru serviciile noastre sunt variabile. Acestea vor fi determinat de dificultatea și durata de timp necesară pentru rezolvarea cazului. Menționăm faptul că amploarea cazului și impunerea unor activități suplimentare față de cele menționate inițial, la data stabilirii onorariilor orietentative pot aduce schimbări în ceea ce privește tariful serviciilor oferite.

Un avocat M&A trebuie să estimeze amploarea și complexitatea documentației care urmează să fie revizuită în fiecare dintre domeniile în cauză.

Avocat fuziuni și achiziții