Avocații noștri sunt specializați în Fuziuni și Achiziții și în ceea ce privește diverse tranzacții comerciale. Societatea noastră de avocatură este specializată în acordarea de asistență juridică în legătură cu procedurile de reorganizare și restructurare a unor companii specializate în domeniul minier și industrial. Avocații din cadrul Societății noastre pot oferi de asemenea consultanță juridică în legătură cu înființarea, organizarea și funcționarea diverselor tipuri de societăți comerciale, atât cu capital autohton, cat și cu capital străin.

  Societatea noastră este, de asemenea, specializată în a acorda asistență juridică în ceea ce privește diverse tranzacții comerciale, variind de la simple contracte comerciale și până la preluarea unei francize sau restructurarea unei companii.

  Experiența avocaților nostri în domeniul financiar și bancar privește în principal asistența juridică și reprezentare în legătură cu contracte de credit, refinanțarea acestora, organizarea și funcționarea leasingului financiar.

  În ceea ce privește domeniul asigurărilor, societatea noastră este de asemenea în măsură să acorde consultanță cu privire la respectarea cerințelor prevăzute de legislația națională și europeană în domeniu.

  Echipa noastră specializată în litigii are o vastă experiență în rezolvarea și dezlegarea celor mai complexe pricini, având legătură cu legislația internă și internațională și europeană.

  Societatea noastră de avocatură este specializată și în acordarea de consultanță în domeniul dreptului muncii, respectiv în ceea ce privește redactarea, modificarea și anularea contractelor individuale de muncă, contractelor colective de muncă și regulamentelor interne, în legătură cu proceduri de angajare sau renunțare la forța de muncă.

  În  domeniul dreptul muncii, societatea noastră poate oferi asistență juridică și consultanță la achiziționarea sau vânzarea unei proprietăți de orice natură, precum și realizarea de rapoarte due dilligence în legătură cu situația juridică a diverselor proprietăți.

  De-a lungul timpului, avocații din cadrul societății noastre au acordat de asemenea consultanță în legătură cu diverse aspecte din domeniul energetic, al dreptului trasporturilor și dreptului aviatic precum și în legatură cu probleme care țin de domeniul dreptului fiscal și european.

DOMENII DE EXPERTIZĂ JURIDICE

Aveți nevoie de consultanță juridică sau reprezentare în instanță?