DREPT FINANCIAR – BANCAR

  Societatea noastră de avocatură a acordat consultanță juridică și reprezentare unui număr însemnat de clienți în domeniul financiar-bancar, în derularea unor tranzacții financiare complexe și este în măsură a elabora planuri de restructurare financiară și oferi soluții în acest domeniu în funcție de nevoile și obiectivele urmărite de către clienții noștri.

Serviciile oferite în domeniul financiar-bancar

  Abordarea avocaților noștri, focusată pe protejarea intereselor clienților în primul rând, se ghidează după principiul că cele mai bune soluții au nevoie de timp și spațiu pentru a putea fi puse în aplicare atunci când vine vorba de chestiuni de natură economică, politică și reglementare.

  Aceasta înseamnă că experiența Societății noastre de avocatură în acest domeniu, asigură nu numai soluții inovatoare și oportune la momentul solicitării de către client dar și soluții aplicabile pe termen lung indiferent de schimbările piețelor financiare sau reglementărilor în materie.

  Având legături și contacte cu specialiști în acest domeniu din întreaga lume și cu o echipă de avocați cu o vastă experiență în această ramură a dreptului, Societatea noastră poate acorda asistență și consultanță în legătură cu o multitudine de aspecte juridice care pot apărea în această materie.

  În condițiile fluctuațiilor ce au avut loc în ultimii ani, precum și contextul internațional în continuă schimbare, viteza de reacție și abilitatea de a oferi cele mai bune soluții la probleme de ordin financiar, recomandă societatea noastră de avocatură ca fiind cea mai bună alegere în acest domeniu.

Experiența relevantă în domeniul financiar-bancar

  În domeniul financiar bancar, societatea noastră de avocatură a acordat printre altele, consultanță juridica în vederea realizării unei investiții într-o societate în domeniul resurselor petroliere, precum și asistarea și acordarea de consultanță unei importante instituții de credit în vederea acordării unor împrumuturi unei companii specializate în logistică.

  Nu în ultimul rand, societatea noastră a asistat mai multe instituții financiar nebancare în procedura de înființare și obținere autorizare din partea Băncii Naționale.

  De asemenea, societatea noastră a asistat instituții de credit recunoscute pe plan internațional în vederea acordării de împrumuturi în vederea achziționării de aeronave unor companii aeriene importante.

Căutați un avocat specializat în drept financiar-bancar?

Avocat drept financiar-bancar