Dreptul Asigurărilor

  În ceea ce privește dreptul asigurărilor, echipa din cadrul Hammond și Asociații se remarcă printr-o vastă experiență în reprezentarea atât a companiilor românești, cât și a celor străine.

  Societatea noastră de avocatură prin avocații ei specializați în acest domeniu oferă atât consultanță juridică, cât și asistare și reprezentare în fața organelor competente în materia asigurărilor, societatea noastră fiind printre puținele care au participat activ la consolidarea acestui domeniu în anii de după Revoluția de la 1989.

  Acest domeniu s-a concretizat de-a lungul ultimilor ani într-unul de maximă importanță care oferă în prezent servicii din cele mai variate și complexe: de la asigurări de bunuri și persoane, la pensii private și asigurări de răspundere profesională și multe alte servicii în legătură cu acestea.

  Toate acestea nu fac decât să facă acest domeniu în egală măsură atractiv atât pentru investitori și companii multinaționale dornice a-și dezvolta afacerea pe o piață a asigurărilor în creștere și care este în acest moment și susținută de legislație corespunzătoare.

  Echipa noastră de avocați este în măsură să asiste atât marii jucători străini, cât și companiile locale în a face primii pasi în acest domeniu și a se asigura că legislația în vigoare este respectată precum și în relația cu divesele instituții competente în acest domeniu.

Experiența relevantă în domeniul Dreptului Asigurărilor

  În domeniul dreptului asigurărilor, societatea noastră a reprezentat mai mulți investitori străini în vederea înființării unor companii specializate în asigurări de viață în România.

  Nu în ultimul rând, Societatea noastră a formulat opinii legale în materia politicilor de pensii.

  De asemenea, trebuie menționat că societatea noastră a reprezentat un important jucător pe piața asigurărilor în vederea obținerii unui punct de vedere oficial de la instituțiile abilitate în vederea interpretării unor dispoziții legale controversate în materia asigurărilor.

Căutați un avocat specializat în dreptul asigurărilor?

Avocat dreptul asigurarilor