Dreptul Familiei

  Deși în unele cazuri, unele aspecte legate de dreptul familiei se pot soluționa pe cale amiabilă fără a fi nevoie să se ajungă în fața instanței de judecată, alteori promovarea unei acțiuni de chemare în judecată este inevitabilă. În amble situații, echipa de avocați din cadrul societății noastre vă va reprezenta interesele într-un mod profesionist și obiectiv pentru a obține cele mai bune rezultate.

  În acest acest sens, societatea noastră de avocatură asigură asistență și consiliere indiferent de naționalitatea părții respective, ajutându-i să depășească latura emoțională a situației în cauză și să înțeleagă dispozițiile legale în această materie și să ia cele mai mai bune decizii în privința unor probleme legate de domiciliul minorilor, bunuri comune și pensie de întreținere.

  Avocații specializați pe dreptul familiei din cadrul Hammond și Partenerii sunt în măsură a gestiona cele mai delicate situații în materia dreptului familiei și rezolvă cele mai neplăcute probleme într-o manieră elegantă.

  În acest sens, avocații nostri abordează fiecare problemă sau situație pe care clienții noștri ne-o încredințează cu tact, diplomație și considerație.

  Pe lângă faptul că acest domeniu al dreptului este unul deosebit de complex, uneori neclar și de nepătruns din perspectiva clientului, se pune totodată problema părților care provin din tări și culturi diferite, din sisteme de drept diferite.

Căutați un avocat specializat în divorț?

Avocat divorț

Experiența relevantă în domeniul Dreptului Familiei

  Printre cele mai notabile cazuri în materia dreptului familiei gestionate de echipa noastră de avocați putem menționa punerea în executare a unei hotărâri de încredințare a unui minor de către instanțele din Statele Unite, în condițiile în care minorul era reținut în România împotriva voinței sale și a părintelui căruia îi fusese încredințat.

  Nu în ultimul rând, considerăm că putem menționa opiniile juridice formulate în legătură cu posibilitatea vânzării bunurilor comune dupa pronunțarea divorțului precum și cu privire la regulile aplicabile în dezbaterea unei succesiuni în Marea Britanie în ceea ce privește bunuri situate în România.

  De asemenea, merită menționată opinia legală transmisă unei instanțe din Canada referitor la dispozițiile legale aplicabile în România și transpunerea dispozițiilor Convenției de la Haga în legislația românească.

Căutați un avocat specializat în dreptul familiei?

Avocat dreptul familiei