Servicii juridice pentru firmele românești

Ne mândrim că oferim servicii juridice în domeniul politicilor de afaceri tuturor companiilor din România, inclusiv IMM-urilor. Dacă sunteți un antreprenor român care se gândește la înființarea unei afaceri, există multe lucruri de luat în considerare. În acest sens, oferim clienților care doresc să-și înceapă propria afacere servicii juridice cu prețuri fixe care se ocupă de înființarea unei companii și documentația inițială necesară, precum și consultanță juridică continuă. Pentru a permite clienților să obțină sfaturi juridice corecte, vă oferim următoarele servicii la prețuri fixe.

 Actele de constituire – 2250 RON

 Asistență la deschiderea unui cont bancar – 1000 RON

 Termeni și condiții de bază GDPR – 2500 RON

 Înregistrare TVA – 1000 RON

 Consiliere juridică continuă – O taxă lunară fixă, taxa minimă este de 1000 RON pe lună, în funcție de cerințele anticipate.

Aceste taxe se bazează pe documentația de formare standard în limba română și orice variație din documentația de bază va suporta o taxă suplimentară. Toate taxele sunt supuse TVA. În afară de taxele noastre, clientul este responsabil pentru toate celelalte costuri, cum ar fi un capital, taxe de depunere și taxe notariale.